
تمدن بشری سالیان سال است که خانواده را با یک پدر، یک مادر و فرزندان می شناسد. هرچند برخی فرهنگ ها تعدد زوجات برای مردان را امری ناپسند نمی دانند، اما عکس آن تقریبا غیرممکن است. تبت تنها كشوری است كه در آنجا بعضی از زنان چند شوهر قانونی دارند.
تمدن بشری سالیان سال است که خانواده را با یک پدر، یک مادر و فرزندان می شناسد. هرچند برخی فرهنگ ها تعدد زوجات برای مردان را امری ناپسند نمی دانند، اما عکس آن تقریبا غیرممکن است.
تبت تنها كشوری است كه در آنجا بعضی از زنان چند شوهر قانونی دارند، تنها دلیل این امر، مشكلات اقتصادی است و دو دلیل دارد.
دلیل اول : پدری كه چهار فرزند دارد، یكباره یك دختر را به عقد چهار پسرش در می آورد و البته طبق قراردادی كه دارند زن مذبور هر شب یا هر هفته را با یكی از برادران بسر می برد، با این كار اولا پدر اجازه نمی دهد كه اساس خانواده اش گسیخته شود بلكه بالعكس وجود زن واحد سبب اتحاد آنان می گردد و همه پروانه سان دور یك چراغ پرواز می كنند، ثانیا ثروت پدر كه از همه مهمتر است پراكنده نمی شود و به هدر نمی رود.
دلیل دوم : اگر همان پدر در مدت یكسال چهار دختر را برای چهار فرزندش عقد كند و زنان مذبور جداگانه باردار شوند، در مدت یكسال یك خانواده چهار نفری، دوازده نفر خواهد شد. اما چون زمین تبت زیاد حاصلخیز نیست و مواد غذایی محدود است، می كوشند كه از تولید نسل تا جائیكه مقدور می باشد جلوگیری كنند و با این كار جمعیت تبت را همیشه به همان اندازه ای كه هست حفظ كنند و در آخر این سئوال پیش میاید كه این جا چه بلایی به سر فرزندان می آورند و فرزندی كه از یك زن واحد بوجود می آید مال كدام برادر است ؟ اولاد اول به برادر بزرگتر تعلق خواهد داشت و به همین قیاس فرزندان بعدی به برادران كوچكتر خواهد رسید. بچه ها به ترتیب تعلق به برادر بزرگتر پدر و به بقیه عمو میگویند.
che bamaze,vaghean injorie?!:O
baba ina chie mizarim dige farda nemitonim az pase in khanooma bar biyaym
ey baba.. shomaha ke khayli porou tashrif darid aghaye mard salar .. tu mamlekati zendegi mikonid ke hey baratun tabsare o ghanoon ro mishe
behtar mard salar beza zana beran rahat shim
khoda az delet beshnave siyavash joon.motmaen bash age ye rooz zanaro nabini mimiri az narahati
bichare khanoomashon che gonahi kardan
vaaa!
hala in tabatiya ya tabtiya ya nemidunam harchi dineshun chiye???
in soal baram pish umadi!
?
بیچاره زنای تبتی باید 4 تاشو تحمل کنن !! ماکه تو یکیش موندیم !!!
بالا جان فکر کنم غیرت میرت یخو بالا جان
واقعاعجیبه اصلاتوکتم نمیره چندشم شد